Leidse waterpoloteams gaan internationaal

Het dameswaterpoloteam van ZVL en het eerste herenteam van De Zijl-LGB/Vivax nemen in het najaar deel aan de Europese waterpolocompetities.De heren spelen in het weekend van 12 tot 14 oktober in Tenerife de eerste poule van de LEN Trophy 2007-2008. Ze nemen het dan op tegen Martinez uit Tenerife, Manchester uit Engeland en het Russische CSKA uit Moskou. Ze zullen er alles aan doen om op de eerste of desnoods tweede plaats te eindigen.

In het weekend van 30 november tot 2 december is het de beurt aan de dames van ZVL. Zij gaan tijdens de Woman Champions Cup in Hongarije de strijd aan met de selecties van het Hongaarse Dunaujvaros, het Duitse Bochum, het Zwitserse Basel en Vrutky uit Slowakije. De trainer en coach van het damesteam, Jim van Es, acht het zeker niet onmogelijk dat zijn team op de tweede plaats eindigt. Het team hoopt in elk geval niet op de vijfde plaats te eindigen, want dan zal er geen vervolgtraject meer zijn in de cup.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×