Leidse volkstuinverenigingen presenteren zich

Zoals al jaren de gewoonte is zal er ook dit jaar weer een tentoonstelling van verschillende volkstuinproducten worden gehouden. De tentoonstelling wordt voor het eerst gezamenlijk georganiseerd door de volkstuinverenigingen Roomburg en OTV. De tentoonstelling met als thema: “Oostvlietpolder uitgelicht” zal worden gehouden op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2007. De opening zal plaatsvinden op zaterdag 18 augustus om 10.30 uur door de wethouder Marc Witteman, nabij het verenigingsgebouw van volkstuinvereniging Roomburg, Vlietweg 68a te Leiden.

Tentoongesteld zullen worden diverse zelf gekweekte groenten en fruit, alsmede bloemen en zelf vervaardigde bloemstukjes. Tevens is er dit voorjaar een fotowedstrijd georganiseerd, met als titel “Oostvlietpolder uitgelicht”. De resultaten van deze wedstrijd worden eveneens getoond. Ook vindt er verkoop plaats van ter plaatse gemaakte bloemstukjes en zelfgemaakte jams, chutneys en honing. De tentoonstelling is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×