Laat je opeten door een Cephalotus

In het kader van de ‘wondere wereld der vleesetende planten’ in de Leidse Hortus, kunnen kinderen meedoen aan de grote ‘vleeseterfotowedstrijd’. Deze speciale attractie voor de kinderen (maar vast ook voor ‘grote’ mensen) is Cephalotus papier-machéicus. Dit is een meer dan levensgrote versie van het Australische bekerplantje, dat een voorkeur voor een hapje mens lijkt te hebben. De foto’s kunnen gemaild worden naar: hortus@hortus.leidenuniv.nl De gekste, leukste of griezeligste foto wint een prijs en wordt op de website van de Hortus geplaatst.

Carnivora: De Wereld der Vleesetende Planten van 18 tot 26 augustus.Meer info: www.hortusleiden.nl

Hortus botanicus, Rapenburg 73, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×