Politie onderzoekt heling

De politie is op zoek naar de eigenaresse van een Batavus damesfiets die agenten gisteren op de Breestraat in beslag namen. De 26-jarige Leidenaar die erop reed beweert dat hij de fiets via een krantenadvertentie heeft gekocht had, maar de politie gaat uit van diefstal. Als de eigenaresse zich alsnog meldt voor het doen van aangifte, kan de man worden vervolgd wegens heling, zo niet, dan gaat hij vrijuit.

Het gaat om een Batavus damesfiets, type Lecco, kleur zilver met donkermetalic, gesloten kettingkast, trommelremmen en zeven versnellingen. Voor het maken van een afspraak over het doen van aangifte kan contact worden opgenomen met de politie van het team Leiden – Midden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×