Zaterdag oefenduel DIOK tegen Frankfurt

Na een voorbereiding van enkele weken gaat aanstaande zaterdag voor Rugbyclub DIOK het nieuwe seizoen van start. Dan speelt de Heren 1 selectie een oefenwedstrijd tegen Frankfurt. Frankfurter Rugby sc 1880 speelt sinds enkele jaren in de top van de Duitse competitie mee. Het kampioenschap gaat al drie jaar tussen Frankfurt en Heidelberg. Afgelopen jaar heeft Heidelberg het XV’s kampioenschap gewonnen. Frankfurt de beker en het VII’s. Door het succes dat Robert Broers en zijn selectie in het afgelopen jaar met DIOK boekte, is de interesse gewekt van een aantal jongen spelers uit de buurt die zich inmiddels aan de Leidse selectie hebben toegevoegd. Onder hen bevinden zich onder andere twee spelers van de nationale A-selectie. Robert van Santen uit Hoek van Holland en Vincent Grimbergen uit Hillegom.

In de lente maakte Het Nederlandse team al kennis met Frankfurt toen ze voor een trainingskamp op bezoek waren bij de duitsers. De wedstrijd begint op 16.00 uur op het Sportpark aan de Smaragdlaan in Leiden.

Meer informatie staat op www.rugbyclub-diok.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×