Website Popronde 2007 online

Het Landelijke festival Popronde start op vrijdag 14 september in Nijmegen en zal dit jaar 19 steden aandoen waaronder Leiden. De Popronde zal in november in onze Sleutelstad plaatsvinden. Via de vernieuwde website Popronde online zijn alle optredende bands te bekijken én te beluisteren. Van de Popronde verschijnt elk jaar ook een promotie cd met een selectie songs van deelnemende bands. Deze cd is verkrijgbaar via de website.

Jaarlijks worden door professionals die werkzaam zijn in de popsector 90 opkomende Nederlandse bands geselecteerd uit de inzendingen. Deze bands toeren een seizoen mee met het festival. Ze krijgen gelegenheid zich te presenteren buiten de eigen regio en hun netwerk en fanbase uit te breiden. De Popronde biedt een staalkaart van wat er op muziekgebied in Nederland gebeurt en is voor aanstormend talent een kweekvijver en opstap naar het live – en festivalcircuit. In elke stad vormen circa 20 cafés, theatertjes en clubs de podia voor de optredens. De verwachting is dat in 2007 de bands samen meer dan 450 optredens gaan geven op zo’n 350 locaties in de 19 steden. Het festival is gratis toegankelijk.

Meer info en programma://www.popronde.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×