Dirty Sweet, moddervette Bluesy Rock & Roll in LVC

Na het Amsterdamse Paradiso zal de Amerikaanse rockband ‘Dirty Sweet’ onze Leidse poptempel flink op de kop zetten. Een absolute aanrader voor liefhebbers van een avondje moddervette bluesy rock & roll. De band bestaat uit een vijftal indrukwekkende muzikanten: Ryan Koontz (zang), Mark Murino (slaggitaar), Nathan Beale (leadgitaar), Chris Mendez-Vanacore (bas) en Shaun Cornell (drums). Het geluid van ‘Dirty Sweet’ is volledig gericht op de melodieuze hardrock van de jaren zeventig, waarin transparante ‘gitaarriffs’, scheurende en fluitende gitaarsolo’s hand in hand gaan met degelijk opgebouwde songs. De organisatie is in handen van Hans van Polanen in samenwerking met Mojo Concerts. Reserveren/info 071-5416852/5123621

Vrijdag 31 augustus, deuren open: 20:00 uur, start: 21:00 uur. LVC, Breestraat 66, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×