Opening nieuw theaterseizoen met Open Huis en 'WarmLopen'

Zondag 16 september vindt de officiële start van het Leidse theaterseizoen plaats in het LAKtheater. De presentatie is in handen van Ingrid van Frankenhuyzen. Van diverse voorstellingen die het komende seizoen in het LAKtheater of de Leidse Schouwburg te zien zijn, kan het publiek een voorproefje zien in de vorm van interviews en fragmenten. Het programma wordt gezamenlijk georganiseerd door het LAKtheater en de Leidse Schouwburg. Vanaf 12.00 uur zijn er rondleidingen in de schouwburg, vanaf 14.00 uur in het LAKtheater.

Om 15.15 uur begint het programma ‘WarmLopen’ in het LAKtheater. De deelnemers worden kort van te voren bekend gemaakt. De toegang is gratis. Wel is het aan te raden kaarten af te halen of te reserveren. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 16.30 uur aan de balie van het LAKtheater, tel. 071-512.48.90 of via de website: www.laktheater.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×