Weer twee laptops van eigenaar verwisseld

Gisteren zijn twee laptops ongewild van eigenaar verwisseld. Omdat de voordeur van een studentenhuis aan de Oude Vest op slot zat, leek het de bewoner van één van de kamers niet nodig om ook zijn eigen deur af te sluiten. Dat was wel verstandiger geweest. Inbrekers flipperden namelijk de voordeur van het pand open, waarna zij de laptop uit de onafgesloten kamer toevoegden aan hun privébezit.

Een bewoner van de Gandhistraat had zijn laptop zo neergezet, dat hij vanaf de straat te zien was. Voorbijgangers konden de aanblik van het mooie schootcomputertje niet weerstaan en braken de voordeur open om de buit zo te bemachtigen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×