Leids Hartebrugkoor in Frankrijk

Het Leidse Hartebrugkoor verruilt komend weekend tijdelijk de Sleutelstad voor het Franse Saint-Pardoux-de-Mareuil. Dit is een klein pittoresk plaatsje ten zuidoosten van Angoulême. Aanleiding voor deze speciale koorreis is een harmonium, aangeboden door Hein van Woerden, ambtenaar bij de gemeente Leiden. Het instrument is bestemd voor het gerestaureerde kerkje van Saint Pardoux-de-Mareuil. Het harmonium behoorde eerder toe aan het oude Diaconessenziekenhuis. Met het geld dat werd ingezameld bij een verjaardagsactie, is het orgeltje in Nederland gerestaureerd. Het koor zal de muzikale omlijsting verzorgen van de inwijding van het harmonium.

Het koor zoekt nog nieuwe leden. Vooral sopranen en tenoren zijn welkom; ervaring of noten kunnen lezen is niet noodzakelijk. Meer info: www.hartebrugkoor.nl

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×