Open avonden bij Badmintonclub Veglo

Op dinsdag 11 en vrijdag 14 september opent Badmintonclub Veglo (VEreniging Gerepatrieerden Leiden en Omstreken) voor geïnteresseerden de deuren van de 3-Oktoberhal aan de Smaragdlaan 99 in het Leidse Sportpark Morskwartier. Van acht uur tot half elf ’s avonds zijn zowel beginnende als gevorderde spelers van harte welkom om eens op de club te komen kijken of vrijblijvend een shuttletje mee te slaan. Er zijn rackets en shuttles beschikbaar. Speciaal voor de jeugd van 8 tot 16 jaar is er op dinsdagavond 11 september van half zeven tot acht uur de mogelijkheid om mee te doen of te komen kijken. Belangstellenden hoeven zich niet vooraf aan te melden.

BC Veglo heeft diverse competitieteams in de districts- en landelijke bondscompetitie, alsmede een groot aantal recreatieve spelers. Er is een gezellige en fanatieke groep jeugdleden die dinsdagavond tot acht uur traint. In de 3-Oktoberhal heeft Veglo de beschikking over tien banen en de vereniging speelt daar elke week op de dinsdag- en vrijdagavond.

Tijdens de open avonden zijn er bestuursleden aanwezig die informatie over de club en de mogelijkheden die de club haar leden biedt, kunnen verstrekken. Het is ook mogelijk een aparte afspraak te maken voor een introductie. Meer informatie kan worden ingewonnen via Neeltje Steeghs, 071-5722607, badmintonclubveglo@hotmail.com of via de website van de oudste badmintonvereniging van Leiden die in 1957 werd opgericht voor gerepatrieerden uit Indonesië.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×