Junior Eats Alone wint Popterras Vlaardingen 2007

Na afgelopen maandag de laatste voorronde van de bandwedstrijd Popterras 2007 in Vlaardingen te hebben gewonnen, staat nu ook de finale op naam van de Leidse band ‘Junior Eats Alone’. Volgens de jury was dat eigenlijk niet helemaal terecht, omdat de band het wedstrijdniveau eigenlijk allang ontstegen is. In het juryrapport van de voorronde werd al gemeld dat JEA eigenlijk alles goed doet; alleen het podium was iets te klein. Zo niet tijdens de finale. Op het grote podium in het Oranjepark voelde de acht-koppige band zich als een vis in het water. In de Leidse regio is JEA al langer bekend. Tot vorig jaar stond de band onder de naam ID op het podium. Ook stonden de bandleden met ID al eens in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland.

Naast eeuwige roem ontvangt de band een geldprijs van 500 euro, een studiosessie in studio ’t Pand in Vlaardingen en de opname van een videoclip door B-Creative.

Wie Junior Eats Alone wil zien en horen kan op 29 september terecht in het LVC tijdens het Ontzettend Leiden Festival of op 3 oktober in Dranklokaal de WW. Voor meer informatie kan je terecht op www.junioreatsalone.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×