Hennie holt al 20 jaar en organiseert reünie

Het is alweer 20 jaar geleden dat de loopgroep “Hollen met Hennie” is opgericht. Ouders die hun kinderen naar sportvereniging De Bataven, dat later de naam Leiden Atletiek kreeg, brachten, wilden zelf ook niet stilzitten. Zij richtten “Hollen met Hennie” op en liepen hard, terwijl hun kinderen sportten. Honderden ouders hebben op die manier aan hun conditie gewerkt.

Om de 20-jarige verjaardag van Hennie te vieren, is er op zaterdag 15 september een reünie georganiseerd. Vanaf 11.00 uur zijn alle oud-leden van harte welkom op de atletiekbaan in de Leidse Hout. Vanzelfsprekend mogen zij daar net als toen, weer Hollen met Hennie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×