'Vallen en Verdwijnen' bij Studio Sidac

Beeldend kunstenaar Nico van der Putten uit Leiden zorgt voor de vormgeving van de tentoonstelling ‘Vallen en Verdwijnen’ rond de gedichten van de eveneens in Leiden wonende dichter Wilco van de Kamp. In Studio Sidac worden deze gedichten op bijzondere wijze gepresenteerd. Er wordt uitgegaan van de gedachte, dat de bezoeker ze opnieuw en zelf kan ontdekken. Zoals de dichter tijdens het schrijven woorden en zinnen op het spoor komt, krijgt de bezoeker op verschillende manieren de gedichten letterlijk in handen.

Met de expositie verschijnt ook de eerste bundel van dichter van de Kamp. De bundel bevat werk over uiteenlopende onderwerpen zoals de kindertijd, landschap, seizoenen en kunst. Wat het werk samenbrengt zijn de terugkerende motieven ‘vallen en verdwijnen’: “mijn mooiste verdwijning was ruggelings vallen in een sloot”.

De bundel ‘Vallen en Verdwijnen’ is verkrijgbaar tijdens de expositie of te bestellen via deveeruitgeverij@casema.nl en via de boekhandel (ISBN 978-90-812143-1-5).

De tentoonstelling ‘Vallen en Verdwijnen’ loopt van 14 tot en met 16 september van 13.00 – 17.00 uur. Meer info: www.sidacstudio.nl.

Sidac Studio, Hoge Woerd 77, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×