Virtuele hoogstandjes in Scheltema

De studenten van de masteropleiding Media Technology, hebben de afgelopen maanden heel wat afgeknutseld. Eerst deden zij in kleine groepen onderzoek naar een bepaald thema. Daarna bepaalden zij hun visie en bouwden een interactieve installatie.Zo ontwikkelden de studenten onder andere een Hollandse omafiets waarop een virtuele tour gemaakt kan worden, en een schilderij van Magritte waarin de kijker zichzelf kan zien. De knutselaars willen graag eer van hun werk. Daarom zijn de twee genoemde installaties samen met nog vijf andere interactieve projecten in het Scheltemacomplex te bewonderen.

Bezoekers kunnen daar ook testen of zij onwillekeuriger zijn dan anderen en de schoonheid beleven van een zeeanemoon. Ook de trotse makers van de projecten zijn aanwezig.De expositie is van zaterdag 15 tot en met zondag 23 september te bezoeken op de tweede verdieping van het Scheltemacomplex aan Marktsteeg 1. Op maandag en dinsdag is de expositieruimte geopend tussen 10.00 en 17.00 uur en op de overige dagen van 12.00 tot 20.00 uur. Op 22 en 23 september maakt de expositie onderdeel uit van de Leidse Kunstroute.Op //mediatechnology.leiden.edu/ meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×