Herinrichting kruising Churchilllaan/Haagweg stopgezet

B & W heeft besloten niet door te gaan met de plannen voor de herinrichting van het kruispunt Churchilllaan/ Haagweg. Op de eerste plaats zou het project veel duurder uitvallen dan aanvankelijk enkele jaren geleden werd begroot. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, moet het College hebben gedacht. De kosten staan nu niet meer in verhouding tot de baten. Uit onderzoek blijkt dat het rendement voor een betere verkeersdoorstroming volgens de oorspronkelijke plannen heel erg laag is. B & W had subsidie ter beschikking geteld voor een onderzoek naar een verbeterde doorstroom als onderdeel van de N 206 en keert op haar schreden terug.

Het kruispunt zal nu wel worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Ook wordt de afstelling van de verkeerslichten belangrijk verbeterd ten opzichte van de N 206.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×