In zeven van deze zeecontainers trof de politie vanmorgen in totaal 1346 hennepplanten aan. (Foto: Fotobureau Peter Schipper).

Politie rolt hennepkwekerij op

De politie heeft rond 08.00 uur vanmorgen een hennepkwekerij opgerold in een bedrijfspand aan de Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp. De teelt vond plaats in zeven zeecontainers die in het bedrijf bij en op elkaar stonden. In elke container groeiden zo’n 200 planten. In totaal trof de politie 1346 hennepplanten aan met een geschatte straatwaarde van 144.000 euro.

De hennepplanten zijn vernietigd en het kweekmateriaal is inbeslaggenomen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie verwacht dit binnenkort wel te kunnen doen. De politie deed de inval op basis van een tip dat er een kwekerij in het pand aanwezig was.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×