Daders overval opgepakt

Een 21-jarige man uit Leiderdorp en een 48-jarige vrouw uit Leiden zijn vorige week aangehouden wegens hun betrokkenheid bij een overval op een woning aan de Stevensbloem op dinsdag 19 juni. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. Die avond werd bij de 84-jarige alleenstaande bewoner aangebeld. Toen de man de deur open deed, drong een jongeman de woning binnen. Hij duwde de bewoner hardhandig opzij, waardoor deze ten val kwam. De overvaller ging er met een geldbedrag vandoor.

De overvaller is inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris. De vrouw wordt morgen voorgeleid. Zij wordt ervan verdacht de Leiderdorper op de woning te hebben gewezen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×