Aanstaande zondag groot aantal restaurants rookvrij

Omdat ook sigarettenrook de luchtkwaliteit niet ten goede komt, heeft een aantal eetgelegenheden besloten om de gasten tijdens de autovrije zonddag een rookvrij restaurant te bieden.Wie niet tegen rook kan, of niet gediend is van een rokerige omgeving, kan aanstaande zondag terecht bij de volgende restaurants:

Restaurant Rhodos, Café ’t Keizertje, Restaurant Tapadero, Koetshuis de Burcht, Sociëteit de Burcht, City Hall, Zout en peper Restaurant, Sahara Food Drinks More, Het Prentenkabinet, De Branderij, Argentijns grill-restaurant El Gaucho, ‘t Pannekoekenhuysje Oudt Leyden, PannekoeckeBacker Van Dam, Brasserij De Bruine Boon, Restaurant Grand Café La Gare, Café Reick, Odessa Pastamania, Café Brasserie De Poort van Leyden enRestaurant Dende.Er is ook een aantal restaurants dat iedere zondag rookvrij is en in twee restaurants is roken altijd verboden.De rookvrije restaurants zijn te herkennen aan de ‘niet roken poster’ achter het raam.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×