Inbraak op klaarlichte dag

Gisteren hebben drie jongens ingebroken in een woning aan de Vinkenstraat. Erg voorzichtig gingen zij niet te werk. Op klaarlichte dag vernielden ze een ruit in de voordeur, zodat ze naar binnen konden. Nadat ze de buit hadden verzameld, fietsten ze weg. Dit laatste is gezien door getuigen die menen dat het drietal tussen de 15 en 17 jaar oud is. Hoewel de brutale rovers dus nogal onvoorzichtig te werk gingen, slaagden ze erin een flinke buit te veroveren. Ze namen onder andere een blauwe laptop, een navigatiesysteem, een digitale camera met toebehoren, een spelcomputer, een rugtas en een bruine tas mee. Ondanks een uitgebreid buurt- en sporenonderzoek, ontbreekt ieder spoor van de jongens en hun buit.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×