Lenferink en Van As op dienstreis naar Leuven

Op uitnodiging van de Vertegenwoordiger van de Vlaamse Regering in Nederland brengen burgemeester Henri Lenferink, wethouder Filip van As, concerndirecteur Rien Nagtegaal en een delegatie van het universiteitsbestuur aanstaande vrijdag een werkbezoek aan het gemeente- en universiteitsbestuur van de Belgische universiteitsstad Leuven. Leiden en Leuven vertonen veel overeenkomsten omdat beide steden een monumentale binnenstad hebben, grote bereikbaarheidsproblemen kennen en zich beide richten op nieuwe mogelijkheden in de kenniseconomie.

Binnenkort valt ook een tegenbezoek van Leuven aan Leiden te verwachten. Het contact is door Henri Lenferink tot stand gebracht tijdens een bijeenkomst van universiteitssteden in Zweden, eerder dit jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×