Messentrekkende whisky-dief aangehouden

Donderdag is een 44-jarige man aangehouden voor een diefstal die hij in februari zou hebben gepleegd. Op zaterdag 17 februari verliet de man zonder zijn fles whisky te betalen de slijterij van de Digros aan de Langegracht. Het alarm ging af, waarna het winkelpersoneel achter de man aanging. Hij gaf de dure whisky terug en wilde weglopen. Toen het personeel hem mee naar binnen wilde nemen, trok hij een groot mes uit zijn binnenzak. De man maakte stekende bewegingen en dreigde, waarna hij op zijn fiets vertrok.

De politie kreeg tips van getuigen na een uitzending van Team West van RTV West. De verdachte is aangehouden en zal worden voorgeleid.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×