120 Leidse ontmoetingen

Van 21 september tot 3 oktober exposeert de Leidse kunstenaar Annie Goddijn een serie van 120 portretten met de titel ‘Leidse Ontmoetingen’ in het RAP Architectuurcentrum. De expositie wordt geopend op 20 september door een van de geportretteerden: Hans Heestermans. Goddijn schilderde in korte, intensieve sessies de mensen om haar heen, zoals de kroegbaas, de garagehouder, collega’s, vrienden, winkeliers en een museumdirecteur. Zo ontstond een interessante doorsnede van de Leidse samenleving. Bij de expositie verschijnt een bijzonder vormgegeven catalogus met daarin alle portretten en een essay van Cees van Hoore. De expositie is ook tijdens de kunstroute geopend. Meer info: www.rapsite.nl.

RAP Architectuurcentrum, Nieuwstraat 33, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×