Onthulling megaschilderij in Warmond

Zaterdag 15 september zal Burgemeester Schelberg van Teylingen in sociaal cultureel centrum Het Trefpunt in Warmond het megaschilderij onthullen, dat gemaakt is door 24 kunstenaars uit onze regio. Het kunstwerk is gemaakt tijdens de manifestatie ‘Warmond: Water & Woeste Kunst’ op 23 juni van dit jaar.  Het schilderij is in bruikleen gegeven door de heer N.van Driest uit Warmond, die het megakunstwerk heeft gekocht. Na de feestelijke onthulling zal in centrum Het Trefpunt het nieuwe theaterseizoen van start gaan met een voorstelling van Anuar, een stand-up comedian / cabaretier van Marokkaanse afkomst. Anuar gaat met zelfspot de problemen van de tweede en derde generatie te lijf. Meer info: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×