Reünie meiden – en vrouwengespreksgroepen COC

Het COC Leiden organiseert op zondag 30 september van 17.00 tot 19.00 uur een reünie voor alle deelneemsters die ooit hebben meegedaan aan een gespreksgroep voor meisjes/vrouwen. In de bovenzaal van het COC worden met een hapje en een drankje herinneringen opgehaald. Aansluitend vindt in de benedenzaal het maandelijkse vrouwencafé Sunday Times plaats tot 21.00 uur. Het bezoeken van de reünie is kosteloos.

Het COC Leiden organiseert elk voor- en najaar comingout-gespreksgroepen voor 30-min en 30-plus vrouwen. Info en aanmeldingen kan via gespreksgroep-v@cocleiden.nl of via www.cocleiden.nl. Alle aanmeldingen en vragen worden vertrouwelijk behandeld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×