Kerkzaal Regenboog heeft gedaanteverwisseling ondergaan

De kerkzaal van Kerkelijk Centrum de Regenboog in de Merenwijk, heeft de afgelopen maanden een ware gedaanteverwisseling ondergaan.Na zo’n 35 jaar is besloten het uiterlijk en de akoestiek flink te veranderen.De kerkzaal kreeg onder meer zonnige hoofdverlichting en doeltreffende, eenvoudig te dimmen nevenverlichting en is daardoor een stuk lichter geworden. Het podium kreeg nieuwe vloerbedekking.Daarnaast is de vloerbedekking uit de kerkzaal verwijderd en zijn er klankpanelen aangebracht.

Het resultaat daarvan is werkelijk verrassend. De akoestiek die voorheen niet erg dragend was, doet nu denken aan die van een enorme kerkzaal. De klanken van het koor en orgel worden er door gedragen.Overigens is de metamorfose nog niet helemaal afgerond. Begin oktober worden ook de stoelen na 35 jaar trouwe dienst vervangen.Wie het resultaat met eigen ogen en oren wil aanschouwen, is van harte welkom. Iedere zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst in Kerkelijk Centrum de Regenboog, dat te vinden is aan Watermolen 1.Aanstaande zondag wordt het kerkelijk jaar ingeluid met een feestelijke viering. Na afloop verzorgt het Regenboogkoor dat zijn 35-jarig jubileum viert, een workshop, waarin belangstellenden samen met het koor enkele liederen kunnen instuderen. Meer informatie over de Regenboog is te vinden op www.deregenboogmerenwijk.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×