10.000 Euro voor Stichting Doe Een Wens

Ter ere van het 40-jarig bestaan, een ‘facelift’ van het kantoorpand en het 1e lustrum van Erik Bunnig, Peter Wortman en Hans Pouwels als eigenaren van Bunnig & Partners, organiseerde de Leidse accountants op woensdag 12 september een grote receptie in het Scheltema-complex. Daarbij werd er maar liefst 10.000 euro opgehaald voor de Stichting ‘Doe Een Wens’.

Stichting Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De Stichting neemt niet alleen de organisatie van de wensvervulling op zich, maar betaalt ook alle kosten die aan een wens verbonden zijn. Dankzij alle gulle giften kunnen er een hoop kinderen blij gemaakt worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×