Regionaal Archief Leiden houdt Open Dag

Met het accent op ‘Wonen in Leiden en omstreken’ sluit het Regionaal Archief Leiden aan bij het thema ‘Wonen in Nederland’ van de ‘Week voor de Geschiedenis’, die van 12 tot en met 21 oktober in heel Nederland wordt gehouden. Altijd al een kijkje willen nemen achter die glazen deuren op de Boisotkade? Op zaterdag 13 oktober van 11.00 tot 16.30 uur staan de deuren van het Regionaal Archief Leiden weer open voor iedereen die iets meer wil weten over wat er allemaal in een archief gevonden kan worden. Ook worden er verschillende rondleidingen gegeven. Meer info: www.leidenarchief.nl.

Regionaal Archief Leiden (RAL), Boisotkade 2A, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×