Aandacht voor HIV en Aids in Millenniumbioscoop

Morgen vindt in de Lorentzzaal van KOG voor de eerste keer de Millenniumbioscoop plaats.De bioscoop staat dit keer geheel in het teken van HIV en Aids.Na een inleiding over de Millenniumdoelen, worden In de documentaire “A closer walk”, onder meer de HIV- en Aidsproblemen in Afrika, India, de Verenigde Staten en Centraal Europa getoond. Daarbij komen onder andere artsen, verpleegkundigen, de Dalai Lama en Kofi Annan aan het woord.

De boodschap van de film Luidt: “De Aidsepidemie, de ergste in de geschiedenis, houdt aan.”Na afloop van de documentaire, stappen de aanwezigen tijdens een simulatiespel in de wereld van de gezondheidszorg, medicijnenverstrekking en HIV- en Aidspatiënten.De Millenniumbioscoop is een initiatief van SOL en COS Haaglanden & West Holland.De avond begint om 19.30 uur en de entree is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×