Schriftelijke vragen MuziekCentrum en LVC

Wethouder Jonas had voor half mei een Uitvoeringsbesluit aangekondigd voor het MuziekCentrum Leiden op de locatie van De Nobel.Omdat het CDA en de PvdA het wel erg stil vinden rond dit project, en zij zich zorgen maken over de voortgang voor het LVC en andere betrokken organisaties, leggen zij een drietal schriftelijke vragen voor aan het college.

Allereerst zijn zij benieuwd naar de stand van zaken van de voorbereiding van het Uitvoeringsbesluit.Ten tweede vragen zij zich af hoe het staat met de samenloop van het project en de uitvoering van het Aalmarktproject.Tenslotte willen de partijen weten wat de gevolgen van de vertraging zijn voor het LVC.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×