Playground Project, unieke line-up voor eenmalig concert

Stephan Geusebroek, arrangeur, orkestleider en componist, was het brein achter het succesvolle Tribute to Ray Charles project, dat met veel succes in januari in de Leidse Schouwburg werd georganiseerd. Aanstaande zondag vormen drie ijzersterke zangeressen: Hind, Edsilia Rombley en Monique Klemann een unieke line-up voor een eenmalige concert, eveneens samen met Geusebroek en zijn band. Onder de titel ‘Playground project #1’ belooft het weer een ‘muzikale speeltuin’ vol verrassingen te worden.

Zondag 30 september aanvang 16.00 uur.

De afdeling kaartverkoop is bereikbaar op telefoonnummer 0900-900 1705 (25 ct pm). Online kaartverkoop via www.leidseschouwburg.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×