Vanavond oefening Koraal in Hooglandse Kerk

Vanavond begint om 19.30 uur de repetitie van de Koraalmuziek. Onder leiding van dirigent Wim de Ru kan heel Leiden alvast de soms ingewikkelde liederen oefenen, zodat deze op 3 oktober om 8.00 uur feilloos meegezongen kunnen worden in het Van der Werfpark. Nadat de repetitieavond van het Koraal jarenlang werd gehouden in het clubgebouw van Concordia wordt deze dit jaar voor het eerst gehouden in de Hooglandse Kerk. Door het steeds grotere aantal mensen dat mee wil oefenen, moest naar een grotere locatie uitgekeken worden.

De prachtige omgeving van de Hooglandse Kerk zal het decor worden voor een nieuwe traditie. Iedereen is vanaf 19.30 uur welkom om mee te zingen. Dat is gratis, evenals de eerste consumptie.

Leiden 3 Oktober 2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×