Nieuwe TV-zender Het Gesprek vervangt BBC World op de kabel

Kabelexploitant Casema heeft besloten om aanstaande dinsdag de analoge doorgifte van BBC World in onze regio te beëindigen. Dat meldt de Programmaraad Rijnland Bollenstreek. De nieuwszender wordt vervangen door de Nederlandse televisiezender Het Gesprek. Deze nieuwe zender gaat tot 15 december het kanaal delen met de verkoopzender LiveShop. De wijziging geldt voor de Casema-abonnees in de gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Zoeterwoude en de Merenwijk. In de rest van Leiden zal Het Gesprek/LiveShop te zien zijn op het Etalagekanaal van Casema, omdat BBC World hier niet analoog werd doorgeven.

BBC World blijft wel gratis te ontvangen in het digitale pakket van Casema.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×