Leids Film Festival opent met 'American Gangster'

Het nog jonge Leids Film festival (dit jaar de tweede editie) is bijzonder trots om het evenement te kunnen openen met de première van ‘American Gangster’. In deze langverwachte productie van Ridley Scott worden de hoofdrollen gespeeld door Denzel Washington en Russell Crowe. De officiële gala-opening zal plaatsvinden op 31 oktober in het Leidse Trianon Theater. De film wordt aangeboden door Universal Pictures en zal vanaf 15 november in de Nederlandse bioscopen draaien. Van 31 oktober tot en met 4 november wordt op verschillende locaties in de Leidse binnenstad een breed scala van nationale en internationale films getoond.

Behalve films worden er ook exposities, discussies en lezingen georganiseerd, alles in het teken van het prachtige medium ‘de film’.

Meer info: www.leidsfilmfestival.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×