Laptopdief achtervolgd en aangehouden

Gistermiddag is een 18-jarige Leidse laptopdief aangehouden.Getuigen zagen hem met twee andere personen naar binnen kijken bij een woning aan de Vestestraat. Nadat het drietal de voordeur openduwde, ging de 18-jarige de woning binnen. Zijn handlangers hielden buiten de wacht. Na een tijdje kwam de indringer naar buiten met een laptop onder zijn arm. Het drietal ging er daarna snel vandoor, richting Groenesteeg. Toen de laptopdief merkte dat hij achterrvolgt werd, sloeg hij op de vlucht. Twee opsporingsambtenaren van de gemeente wisten hem te pakken te krijgen. Zij hielden hem vast tot de komst van de politie, die onderzoek naar de zaak doet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×