Weer woninginbraken

Tussen zondag in de namiddag en gisterochtend, is uit een woning aan de Herengracht een laptop gestolen. Een voorbijganger die de computer in de woonkamer zag liggen, bemachtigde deze door via een schuifraam naar binnen te gaan.Gisteren werd ingebroken in een pand aan de Morsweg. Om binnen te komen, hengelden inbrekers eerst de voordeur open, waarna zij de huisdeur forceerden. Wat uit deze woning is gestolen, is niet bekend.

Gisteren werd ook de voordeur van een woning aan de Willem de Zwijgerlaan opengebroken. De indringers onderzochten het hele huis en namen twee horloges weg.Tenslotte probeerden inbrekers de voordeur van een huis aan de Jan Pieterszoon Coenhof open te krijgen, maar dat mislukte.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×