Avond over anorexia

Aanstaande woensdag is het de Landelijke Dag van de Psychische Gezondheid. Dit jaar staat deze dag in het teken van eetstoornissen. Rond dit onderwerp wordt er dan ook van alles georganiseerd.Zo vindt er ´s avonds een themabijeenkomst over anorexia nervosa plaats.

Deze avond is bedoeld voor mensen die zelf anorexia hebben en mensen die iemand met deze stoornis in hun naaste omgeving hebben.Een aantal ervaringsdeskundigen zal vertellen over hun zoektocht naar hulp en de wijze waarop zij hun leven hebben ingericht. Ook worden adviezen gegeven over de manier waarop iemand die anorexia heeft, met deze aandoening om kan gaan en hoe de omgeving het best kan reageren.De avond is een initiatief van het GGz Informatiepunt Leiden, aan Rapenburg 48 en duurt van 20.00 tot 21.30 uur.Aanmelden kan door te mailen naar info@ggz-informatiepunt.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×