Woningcorporatie is agressie zat

Woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet, is de steeds meer toenemende agressie zat. De corporatie heeft daarom besloten geen enkele vorm van agressie tegen medewerkers of (onderdelen van) de organisatie meer te tolereren. Ook beledigen, dreigen en discrimineren zijn niet langer toegestaan.Huurders die zich toch agressief gedragen, krijgen een sanctie opgelegd.

Afhankelijk van het soort vergrijp, wordt de vorm van de sanctie bepaald. Een sanctie kan bijvoorbeeld inhouden dat er een ordegesprek met de huurder wordt gehouden, maar ook het tijdelijk niet uitvoeren van reparaties, en een huisuitzetting behoren tot de mogelijkheden. Ook zal de corporatie voortaan altijd aangifte doen van strafbare feite en moet een huurder de veroorzaakte schade zelf betalen.Om de huurders op de hoogte te stellen van het nieuwe beleid, zijn er huisregels opgesteld. Deze worden op allerlei manieren kenbaar gemaakt. Ze zijn onder andere te lezen op www.dsvzev.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×