Tennis mee voor de Jaap Noordman Trofee

In de herfstvakantie organiseert TC Unicum het Jaap Noordman Toernooi. Dit open jeugdtoernooiis bedoeld voor tennissers tot 18 jaar uit Leiden en omstreken. Het toernooi is onderverdeeld in verschillende categorieèn, zoals enkel- en dubbelspel en mix. Kinderen tot 8 jaar kunnen op halve banen spelen, waarbij de tennisballen zijn vervangen door grote, lichte ballen.

Verder is er die week nog veel meer te beleven bij Unicum. Zo worden er odner andere een ‘Tie BreakMini-toernooi’ en het jeugdspelletje: ‘Apen’ gespeeld.Wie mee wil doen, moet snel zijn. Inschrijven kan namelijk alleen nog vandaag en morgen. Surf dus snel naar www.tcunicum.nl/jeugdhoek. Iedere deelnemer kan zich voor maximaal drie categorieën inschrijven. Het toernooi vindt plaats in het tennispark aan de Haarlemmerweg en duur van zaterdag 20 tot zondag 28 oktober.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×