Vrouwenfitness voor 55-plussers

Speciaal voor 55-plussters organiseren Stichting Radius en VrouwFit fitnessmiddagen, waarbij extra begeleiding aanwezig is.Na afloop kan er ook nog gerelaxed worden, de deelneemsters mogen namelijk gratis ontspannen in de sauna.De middagen zijn bestemd voor 55-plussters uit Leiden en Oegstgeest.

Voor een bedrag van 25 euro per maand krijgen zij individuele en persoonlijke begeleiding van ervaren trainers. Het abonnement kan per maand worden opgezegd.De 55-plusuren vinden op iedere dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur plaats. VrouwFit is te vinden aan de Vijf Meilaan 20E.Wie belangstelling heeft, kan een middag vrijblijvend komen kijken en meedoen. Meer informatie is te vinden op www.radiuswelzijn.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×