Steun het paardrijden voor gehandicapten

Aan de Wassenaarseweg bevindt zich al zo’n 30 jaar een manege die paardrijlessen verzorgt voor gehandicapte en niet gehandicapte kinderen en volwassenen. Vooral voor de gehandicapten betekent paardrijden erg veel. Op de paardenrug hebben ze meer vrijheid, zien ze meer en de paarden geven hen veel vriendschap.Helaas is het paardrijden een vrij kostbare zaak. De paarden en pony´s hebben natuurlijk een goede verzorging nodig, de manege en tuigage moeten onderhouden worden en zo nu en dan is er een nieuw paard nodig.

Wie een bijdrage wil leveren aan de manege, kan op zondag 28 oktober de jaarlijkse rommelbazaar bezoeken en daar spullen kopen, meedoen aan de loterij of het Rad van Avontuur.Een rommelmarkt is natuurlijk geen rommelmarkt als er geen spullen te koop zijn. Wie de manege gratis wil voorzien van nog bruikbare goederen die op de rommelmarkt verkocht kunnen worden, is dus ook van harte welkom. De hele opbrengst van de bazaar gaat naar de manege zelf.De spullen kunnen dagelijks, met uitzondering van maandag, tussen 09.00 en 18.00 uur worden afgeleverd. Manege Moedig Voorwaarts is te vinden aan Wassenaarseweg 525.Meer informatie over de manege is te vinden op www.spgleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×