Agressieve bestuurder gefotografeerd

Een 36- jarige Leidenaar is zondag rond 15.40 aangehouden door de politie wegens mishandeling van een 54-jarige man uit Vlaardingen. De man uit Vlaardingen stond bij een voetgangersoversteekplaats op de Nieuwe Rijn te wachten om over te kunnen steken. Omdat het wel erg lang duurde voordat het voetgangerslicht op groen zou springen, staken een onbekende man en vrouw alvast over; het licht werkte niet naar behoren. Een auto die aankwam rijden moest voor deze voetgangers remmen. De bestuurder, de 36-jarige Leidenaar, werd hierdoor zo kwaad, dat hij de beide voetgangers aanviel. De man uit Vlaardingen legde de situatie vast met zijn camera. Toen de woedende automobilist dit zag, stormde hij op de fotograaf af en gaf hem een pak slaag. Door meerdere omstanders werd de agressieve man onder bedwang gehouden totdat de politie arriveerde. Agenten hebben de man meegenomen naar het politiebureau en ingesloten; er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×