Maak een creatieve herfstdecoratie

Vrouwen die graag creatief bezig zijn en het leuk vinden om een herfstdecoratie te maken, zijn van harte welkom op de Creatieve Herfstochtend. Op woensdag 31 oktober worden onder de deskundige leiding van twee creatieve dames decoraties gemaakt van allerlei natuurlijke materialen. De ochtend vindt plaats in buurthuis ‘Op Eigen Wieken’, Valkenpad 3-5 in de Merenwijk.

De creatieve bezigheden starten om 09.30 uur en vanaf 09.00 uur staat de koffie klaar. Om 11.30 uur is de ochtend afgelopen. In verband met de hoeveelheid aan te schaffen materiaal, is het de bedoeling dat belangstellenden zich voor woensdag 24 oktober aanmelden. Dit kan via 071-5227657. Deelname kost 7,50 euro per persoon. De creatieve ochtend is een initiatief van een interkerkelijk team, dat vrouwen wil stimuleren om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over (levens)vragen. Daarvoor is tijdens de creatieve bezigheden ook voldoende ruimte.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×