Hoor je beter in het donker?

Aanstaande zondagmiddag zijn er weer allemaal vermakelijke geluidsproefjes te doen in Museum Boerhaave: ‘Hoor je beter in het donker? Hoe klinkt een glas water? En wat hoor je als je een wekker boven je hoofd door de kamer slingert?’ Professor Jo Hermans demonstreert vakkundig de huiskamerproefjes, gewapend met een klarinet en een gitaar. Samen met het publiek worden schijnbaar onoplosbare kwesties stap voor stap opgelost.

Na afloop is de tentoonstelling Soundbites te bezoeken, waar geëxperimenteerd kan worden met sirene en stemvork.

Zondag 14 oktober van 15.00 – 16.00 uur; reserveren is niet mogelijk. Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden: Een entreekaartje voor het museum is voldoende. (inclusief fris, koffie/thee). Voor informatie over activiteitenprogramma: www.museumboerhaave.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×