Recept op herhaling?

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de eigenaar van een apotheek aan de Rosmolen gewaarschuwd doormiddel van een inbraakalarm, dat er iets niet in de haak was. Aangekomen bij de apotheek bleek de voordeur te zijn ontzet en een geldbedrag was verdwenen. De politie werd gebeld en de schade werd hersteld. Een uur later, rond 05.00 uur, werd de apotheker wederom uit zijn slaap gehaald door een tweede alarmmelding. De eigenaar ging naar de apotheek en zag twee jongens aan de voorzijde van het pand. Op het moment dat de politie aan kwam rijden, vluchtten de twee verdachten. Opnieuw bleek een geldbedrag verdwenen. De politie zocht de omgeving af en hield een mogelijke verdachte aan op de Gooimeerlaan. De verdachte, een 16- jarige Leidenaar, werd op het politiebureau ingesloten voor nader onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×