De X presenteert Balkan-jazzband ' Mesechinka'

Bulgarian Beats, Balkan Jazz en Oriental Grooves, komen samen in het bijzondere optreden van de Balkan-jazzband ‘Mesechinka’, gevormd door het Pauni Trio en Mimoon. Hun eerste optreden, in het kader van het Bulgarije Festival in het Utrechtse Rasa, was direct een groot succes. De Volkskrant omschreef het concert als: “een verrassing” en “smeuïg swingend”. Mesechinka slaat een brug tussen Bulgaarse traditionele zang en ritmiek en een meer hedendaagse en vooral eigen muzikale uitdrukkingsvorm. Hierin komen elementen uit de new folk, jazz en hedendaagse clubcultuur samen. Meer info: www.mesechinka.com. Het concert vindt plaats in de Tuinzaal van de Burcht op 27 oktober, aanvang 21.00 uur. Meer info en reserveren van kaarten De X : 071-5123568 of info@de-x.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×