De Regentenkamer twee maal winnaar LEF

Lorenzo van Beek van De Regentenkamer aan de Oude Vest heeft gisteravond in Holiday Inn zowel de juryprijs als de publieksprijs in ontvangst mogen nemen. Hij liet in de eerste voorronde van deze starterswedstrijd voor de regio Rijnland zowel Syl Beusekom van het Chocolokaal uit Leiden als Esther Walinga van Mediation Leiden ver achter zich. De jury prees Van Beek dat hij in zijn presentatie zijn eigen zwakheden durfde te tonen. Verder adviseerde de jury hem zijn progoses voor zijn partylocatie wat concreter en meer financieel doortimmerd bij te stellen en meer te baseren op marktonderzoek. 

Van Beek: “Eigenlijk is het heel raar gelopen. Ik woonde tegenover De Regentenkamer en was op zoek naar een ruimte om mijn dertigste verjaardag te vieren. Niet wetende dat ik even later de sleutels zou bezitten en aan de gang kon. Het is allemaal heel snel gegaan.”  

De tweede en vierde voorronde van LEF worden georganiseerd in het nieuwe Castellum Theater in Alphen aan den Rijn. Deze vernieuwing werd door de aanwezigen als een verrijking van de starterswedstrijd ervaren.

Op 17 juni 2008 vindt de finale plaats in de Leidse Schouwburg en moet Van Beek het opnemen tegen de winnaars van voorronde 2, 3 en 4.

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×