Niets te doen? : Workshops 'landschap' in herfstvakantie

Stedelijk Museum De Lakenhal organiseert twee speciale kindermiddagen met als thema ‘landschap’. Op zondag 21 en woensdag 24 oktober van 13.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen van 8 tot en met 13 jaar onder leiding van kunstenaar Robbert Kiewiet aan de slag in de museumstudio. Kiewiet ontwikkelde een speciale workshop gebaseerd op de tentoonstelling ‘Panorama Zuidvleugel’. Deze tentoonstelling laat de hedendaagse verbeeldingen van het landschap zien van de Zuidvleugel, het gebied tussen Dordrecht, Den Haag, Leiden en Gouda. Daarnaast vormen ‘Mens en landschap in de Gouden eeuw’ en Landschapschilderijen uit eigen collectie een grote inspiratiebron.

Er is plaats voor 10 kinderen. Voor meer informatie en aanmelding: Lydia Vermond, telefoon: 071 5165360 of per e-mail: l.vermond@lakenhal.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×