Het was een spectaculair optreden, waarbij ruim 200 kinderen uit Leiden Noord hun 'beste beentje voor' dansten. De groepen hadden de afgelopen weken hard getraind en dat was te zien. Zowel op als om het podium in Sportcomplex de Zijl werd uitbundig en enthousiast gedanst en gejumpt. Naast alle optredens van jongeren waren er ook een aantal line dance demonstraties van de wat ouderen van de Stichting Radius. Het optreden werd afgesloten door burgemeester Henri Lenferink, die benadrukte hoe belangrijk beweging is en hoe leuk dansen blijkbaar kan zijn. De burgemeester danste ook even met de kinderen mee in "The roof is on fire". Het was een zeer geslaagde middag en een mooie afsluiting van het project Dance in Leiden Noord.

Foto's Jacqueline Borg

Spectaculair afsluiting Dance in sportcomplex De Zijl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×