Mishandelaars gehoord

De politie heeft in de afgelopen weken vier jongens verhoord, die waarschijnlijk betrokken waren bij de mishandeling van twee Leidenaars in mei. De slachtoffers, twee jongens van 16 en 17 jaar, zaten op de avond van woensdag 16 mei samen met nog drie vrienden op een bankje in het park bij de Diepenbrocklaan. Daar werden zij plotseling en volgens hen zonder reden geslagen, geschopt en gestoken door een groep jongeren. De politie heeft vier van deze jongeren, twee 16-jarige Leidenaars en twee 15-jarige Voorschotenaren, gehoord. Eén van de Leidenaars en de twee Voorschotenaren worden ook verdacht van de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Voorschoten. Deze mishandeling vond een half uur na de mishandeling in Leiden plaats in een park in Voorschoten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×